Kafferast

Snart har man jobbat klart 2010, bra dag att avsluta året med.
Kåven skickade en bild hon tog på mig i somras,
/Nett

Trettiförsta

På väg att svepa det sista kaffet för att bege mig till tåget. Min kaffekanna kan som minst koka 4 koppar. Tycker det är sorgligt att lämna så det är över dosering av kaffe i min lilla bostadsyta. Längtar till ikväll, längtar efter mina tre favoriter. Nu kör vi dagen lite snabbt, heepa. /Nettän

Kaal

.
Nyggan kom förbi på en kaffe och en nattmacka. Mycket trevligt på en annars soffbaserad kväll. Vi kollade på lite grejer och snackade om nu och då. Det är fint med vänner som alltid finns kvar.
.
Jag hoppas att alla är försiktiga med raketerna imorgon, egentligen är det en så jävla dum idé att vara svinpackade och syssla med sprängämnen. Hörde om nån hund som sprungit och hämtat en raket precis när den skulle panga, hunden pangades :/
/Kåv

Mittbena

Duschad och ren, nu ska jag slaggaloss. Kort jobbdag imorgon, jag och mina arbetsdudes har bestämt oss för att gå all in med klädseln, även på jobbet. Tänkte att jag skulle visa min snygga skinnklänning här men jag fattar inte hur man lägger upp bilder från min iphone!? Ska nog lära mig det snart. Jag slår i alla fall ut paljetterna och klär in mig i skinn. God natt! /Nett

Peugeot

.
Hämtade bilen idag, allt känns mycket bättre med bil. Imorgon är det nyår, jag skulle egentligen vara tillbaka i Oslo vid det här laget men jag är kvar hemma vilket känns fint som snus. Nyår ska firas i skogen med fina vänner. Tar tåget till Norge på måndag, där väntar en månads norgeliv innan jag kommer tillbaka till svedaland på riktigt.
Här är  fina fynd till försäljning,
Kavaj 95:-
Klänning 70:-
Maila sophia_k@live.se
angelicajonsson6@hotmail.com
Köparen betalar frakt
Gott nytt!
/Kåv

Thai

.
En annan bra grej om man vill handla billigt är ju, som många vet, att åka till Thailand. Det gäller ju bara att ha några tusenlappar övers till själva resan :)
/Kåv

Tänk fort!

.
Om man tänker fort eller inte alls så är det nog sommar snart igen. Förra sommaren så hade både jag och Nettan sommarlov, vi gav oss själva det- så jävla bra gjort!
Vi bilade ner till Malmö några dagar,
Vi åt tveksam greksallad, såg en man bli gripen inför sin familj, drack öl, åkte billig taxi, åkte dyr taxi, satt i park, testade malmös debaser, åkte till köpenhamn, var alldeles för slitna för vårt eget bästa, njöt av solen och hängde på tisdagsklubben-båten.
Det är kul att roadtrippa med sin bästis!
/Kåv

Barn av vår tid

Pysselfix som är skitenkelt och billigt. Köp pärlplattor (storleken väljer du) och pärlor. Därefter kör du efter egen färg och smak. Resultatet blir coola och personliga glasunderlägg. Vuxen poäng med lek. /Tipsarn, Nett

Noll spänn

Medges ej, jag måste skaffa mig telefonbank eller mer pengar. Jag plankar morgontåget och är rädd.  /Nett

SHOES

Bli skornas nya ägare för endast 180 riksdaler

.
.
Skorna skickas med posten, köparen betalar frakt. Bor du nära finns det alternativ.
Maila angelicajonsson6@hotmail.com
.
.
/ Nett&Kåv

Fiskben


Nu är det såhär, vi kommer inte alltid att sälja allt, vi måste ha lite själva också.
Men vi tycker att det är kul att leka.
Är det någon som är sugen ändå på något av plaggen så skrik högt. Eller maila oss.

Vi har en mail, den är angelicajonsson6@hotmail.com
I detta inlägg blir det mest ett bra "aajuste-tips" -Häng på killavdelningen i diverse affärer och fynda sköna tishor.

/Nett&Kåv

2 polare 1 idé

Vi har alltid älskat att fynda. Second hand, morsans garderob eller att hitta en mössa i en buske. Billigt är gott och unikt är vackert. Det här är våran second hand butik, vi kommer att dela med oss av våra fynd till bra priser och enkla leveranser.


/Nett&Kåv

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0